Martijn Healing & Art
0

Wie ben ik?

Mijn naam is Martijn Spang.

Mijn spirituele ontdekkingsreis is sinds 2003 echt begonnen toen mijn ouders thuis kwamen en vol enthousiasme vertelden van hun bezoek aan een paranormale beurs. Ik wist niet wat een paranormale beurs was, alleen dat ik me kwaad en geërgerd voelde dat ze mij niet mee genomen hadden. Ik was in die tijd heel erg zoekende van wat wil ik nou en ik voelde me niet echt thuis hier op de aarde. Door deze ervaring ben ik op internet gaan zoeken en er ging een wereld voor mij open. Een wereld die ik onbewust gemist heb. De bezoeken naar paranormale beurzen en lezingen waren begonnen.

Al die bijzondere mensen die dingen over je vertelden zonder dat ze je kennen en ook nog eens gelijk hadden, vond ik bijzonder. Ik ben bij mijn eerste beursbezoek bij 3 mediums geweest die bijna woord voor woord hetzelfde vertelden. Ik dacht: ‘Al die mensen daar hebben contact met elkaar en vertellen via een oortje dat als die jongeman bij jullie komt, moet je het volgende zeggen’. Een echte hersenkraker voor mij, want oortjes in hadden ze niet (daar had ik op gelet).

 

Bent u ook benieuwd wat de transformatie en regressie voor u kan betekenen? Plan dan hier uw afspraak:

Afspraakformulier

Na deze ervaring ben ik gaan zoeken naar cursussen hiervoor. Ik ben begonnen met een voor mij zo laagdrempelig mogelijke instap, namelijk een reiki inwijding. Na deze inwijding werd ik me bewust van de energiestroming in mijn lichaam en handen en waar de energie niet stroomde. Fascinerend! Wat heb ik wat gemist in mijn leven dacht ik! Dit is toch veel leuker om te ervaren dan in de schoolbanken te zitten of achter een bureau. Eén cursus werden er twee en drie en één lezing per 2 weken werd standaard voor mij.

Maar hoe ik iets met al deze bewustwordingen wat concreets voor mezelf kon beginnen, was nog onduidelijk voor mij. Bij een beursbezoek in 2007 zat ik bij een lezing van Corrie en Cor. Dit ging over de nieuwe Aquarius energie en hoe die in het jaar 2000 op aarde aanwezig is gekomen en aan het opbouwen is in frequentie. Hoe die nieuwe energie op je aura inwerkt én je energie vergroot trok mij aan. Na de lezing heb ik een afspraak gemaakt bij Corrie om deze transformatie van de 7 chakra’s en aura te ondergaan. Ik heb deze transformatie ervaren als een gevoel van ontspanning. In het jaar daarna is de energie subtiel en op de achtergrond bezig geweest om veranderingen aan te brengen in mijn leven. Na een jaar zat ik thuis op de bank en voelde een drang in mezelf dat ik iets wil ondernemen, iets wil gaan doen in plaats van ‘s morgens wakker worden, eten, naar je werk, naar huis, eten, even achter de televisie of  computer en slapen en de volgende dag hetzelfde patroon herhalen.

Dit kan toch niet de zin van mijn leven zijn, dus ik trok een inzichtkaartje waarop stond ‘als de leerling er klaar voor is, komt de meester vanzelf’. Drie dagen later werd ik gebeld door Corrie. Ze vertelde dat er naast de transformatie nu ook de mogelijkheid is om op een andere wijze regressietherapie te doen. Ze was benieuwd of ik ook interesse had om die opleiding te volgen daarvoor. Dit heb ik met beide handen aangepakt. Er ging weer een nieuwe wereld open voor mij. Een concept waar ik altijd in geloofd heb, namelijk reïncarnatie. Een mens is een ziel en die ziel beleeft talloze levens en deze vorige levens hebben invloed op het leven wat je nu leeft. Ik heb sindsdien vele malen ervaren hoe groot deze invloed onbewust door werkt in je huidige leven. Sindsdien volg ik elk jaar de nodige intervisiedagen om mijn kennis bij te houden en heb ik al hele mooie regressies gegeven aan mensen.

Door het volgen van deze cursus ben ik ook gaan schilderen. Mijn moeder heeft een eigen atelier en gaf in die tijd ook schilderles. Op een dag was ik bij mijn ouders en zag ik een cursist een schilderij maken van Hans Werner Sahm. Wauw! Dat wil ik ook gaan maken dacht ik. Die andere landschappen, rust en dat het je fantasie prikkelt, heeft mij geïnspireerd om op mijn eigen manier soortgelijke schilderijen te gaan maken. Om mijn schilderijen te verkopen vond ik zonde, het idee dat ik een schilderij maar één keer kon delen met iemand en dat ik daarna een andere moet maken, vond ik jammer. Na een ingeving dat je ze ook kan laten afdrukken op bv. posters was de oplossing hiervoor gevonden. Zoals u op de site ziet is er wel het één en ander qua materiaal bijgekomen en op deze manier kan ik een gemaakt schilderij oneindig delen.